19 februari, 2013

Rebecca is here!

Åh, när jag kom hem låg den här filmen bland dagens post! Måste titta på den snarast möjligt.

Måste också blogga om boken som jag ju läste för ett tag sedan...


Inspiration

Verkar ha minimalt med inspiration till bloggande sista tiden. Sitter hos min mamma och bläddrar i Allt om mat. Kanske man kan få lite inspiration till nya maträtter. Ni vet ju hur matlagningen brukar gå på rutin i vardagen.


07 februari, 2013

Publicera dig!

Susanne Holmgrens Publicera dig! Om utgivning på förlag och andra publiceringsmöjligheter är sin storlek till trots full med goda råd för alla som skriver och som drömmer om att bli publicerade. Boken är indelad i fyra delar och var och en av dessa innehåller matnyttiga råd till alla som skriver. De fyra delarna är Skrivprocess och författaridentitet, Förlagskunskap, Kontakten med förlagen och Egenutgivning och andra publiceringsmöjligheter. Personligen tar jag med mig en hel del av innehållet i den här boken till mitt eget skrivande. Jag tyckte särskilt avsnittet om att publicera sig på nätet var intressant. Publicera dig! hamnar definitivt i mitt referensbibliotek när det gäller skrivande.

05 februari, 2013

Kunde inte låta bli att beställa den här!

Jag läser ju Rebecca av Daphne du Maurier just nu och jag kunde helt enkelt inte låta bli att beställa filmen Rebeccaav Alfred Hitchcock också. Den har jag aldrig sett tidigare och jag har bara hört gott om den. Hittade filmen på engelska Amazon för bara 40 kronor. Hoppas de levererar den snart så jag kan titta på den så snart jag har läst ut boken.

04 februari, 2013

Den här boken måste jag ha!!

Kolla in omslagen till Doctor Sleep av Stephen King som kommer till hösten. Boken kommer i flera olika utgåvor och omslagen är ju sjukt snygga. Äckligt dyra är dessa samlarutgåvor dock. De kostar 95 respektive 450 dollar styck! Det finns även en numrerad utgåva som kostade inte mindre än 2500 dollar, men den är redan slutsåld! Jag får hålla till godo med en billigare utgåva. Sukta lite kan man ju få göra i alla fall, eller hur?

03 februari, 2013

Söndagsläsning

"Last night I dreamt I went to Manderley again."
Den här boken har stått oläst i min bokhylla alldeles för länge. Varför kan man undra, den är ju helt underbar!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...