28 juli, 2013

Tog visst sommarlov

Det var inte meningen att det skulle bli så glest mellan inläggen. En del av tiden har ägnats åt läsning. Just nu ligger det sjutton böcker i en hög bredvid datorn som jag har tänkt att skriva om. Så småningom. Jag har bara två veckors semester, vilket i och för sig är en lyx när man har varit timvikarie i ungefär hundra år, och halva semestern har nu gått. Kan hända att bokhögen hinner växa lite till innan jag kommer igång med bloggandet på allvar igen. Jag önskar alla er som läser detta en fortsatt skön sommar!

18 juli, 2013

Dags för omläsning

Jag har varit sugen på en omläsning av I am Legend länge nu. Den kom för inte längesen som nyöversättning på Styxx förlag. Jag kunde inte låta bli att införskaffa ett exemplar. Eller två rättare sagt. Jag gav bort den ena till en person som jag tyckte borde läsa den här. Om man gillar filmen med Will Smith så måste man faktiskt läsa Richard Matheson's berättelse. Den är ju så mycket bättre än filmen.


08 juli, 2013

Så jävla snyggt bokmärke!

Jag browsar bokmärken på Amazon. Det här hade jag velat ha men tyvärr fanns det inte tillgängligt. Det finns en hel del att välja på så jag ska nog inte ha några problem att hitta ett substitut.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...