23 juli, 2012
Nordens bästa mat
Det här, mina kära bokvänner, är en riktigt trevlig bok att bläddra i. Läckra bilder på vår vackra nordiska natur varvas med bilder och recept på mat som har nordiskt ursprung. Som flertalet kokböcker är det fokus på den närproducerade och klimatsmarta maten. Vad sägs om trattkantarellsoppa med äpple och salvia eller rödbetskaka med choklad och hasselnötter? Det är ingen vegetarisk kokbok det här, så jag väljer helt enkelt de vegetariska recepten och tillagar dem. Eller så utesluter/byter jag ut ingredienser och gör recepten vegetariska allt efter mitt eget tycke och smak. En mycket trevlig bok att bläddra i och låta sig inspireras av är det i vilket fall som helst.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
M.W. Craven - Botanikern
Patologen Estelle Doyle, en av kriminalinspektör Washington Poes kollegor och närmsta vän står anklagad för mord på sin egen far. Hon har på...
-
Egentligen borde jag väl skriva om böckerna jag läst ut men för tillfället har jag ingen lust alls. Istället sitter jag och tittar på videor...
-
Jag har fått en award av Lilla O med motiveringen: Hellre barfota än boklös upptäckte jag då jag skickade bokpaket till Titti i höstas. Ege...
-
Jag har varit lite dålig på att svara på Kulturbloggens kulturfyror men här kommer svaren till årets första: 1. Vilken är den första boke...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar