22 februari, 2011

Vad ska du köpa på bokrean?

Imorgon börjar årets bokrea och jag antar att det är många av er som redan skrivit listor över böcker ni tänker inhandla. Jag är såklart nyfiken på vad ni tänker köpa. Jag tänker nog inte köpa en endaste bok på rean men tänkte att ni kan ge mig tips på böcker jag kan låna på biblioteket. Smart va?

6 kommentarer:

Maria Tomsby sa...

Parfymen, en av världens bästa böcker:)

Monika Häägg sa...

Kommer inte heller att köpa något på rean. Lånar dem på biblioteket istället!

enligt O sa...

Köper på rean OCH lånar på biblioteket. Bockfesten och Spill ser jag fram emot att läsa!

LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! sa...

Jag har fyndat på nätet i år och bland annat förbeställt Udolphos mysterier på bokrea =)

Hanna sa...

Jag ska nog inte köpa en endaste bok på rean jag heller. Jag har lusläst alla kataloger jag fått hem men inte hittat något jag vill ha.
Parfymen gillar jag förvisso men den har jag ju redan. Likadant med Metro 2033, den står i bokhyllan. Jag hade hoppats på lite bra Pratchett men det är samma där. Uppenbarligen är jag för snabb med att köpa böcker. Jag borde vänta minst fem-sex år! Gärna längre ;)

Bokomaten.. sa...

Suck, vid en första anblick på rean tänkte jag att det nog inte skulle bli något, kanske en bok eller två... nu sitter jag här med en kasse bredvid från morgonshoppingen och två, snart tre ev, beställningar på väg hem....=)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...