15 oktober, 2010

Fredagsenkät från Bokstävlarna

Enkäten hittade jag hos Bokstävlarna.

Senaste:

Boken du läste ut? Siddharta av Hermann Hesse
Boken du påbörjade? Vampyrer och Varulvar av Jan-Öjvind Swahn
Filmen du såg? Tittar inte så ofta på filmer så jag minns faktiskt inte.
Kulinariska upptäckten? Inte riktigt upptäckt, men väl kulinarisk upplevelse kommer jag att få ikväll när jag kommer göra ugnsrostade rotfrukter (potatis, morötter, palsternacka, kålrot och massor av lök) tillsammans med någon vegetarisk schnitzel och coleslaw (från ett recept ur Cranks vegetariska kokbok.)
Tv-serien du började följa? Jag tittar som sagt ytterst sällan på teve men just nu tittar sambon och jag på Twin Peaks Definitive Gold Box Edition. Vi har väl kommit halvvägs ungefär.
Klädesplagget du köpte? Skulle tro att det var två par strumpor faktiskt...
Saken du skrattade åt? Något tokigt som min dotter sa eller gjorde förmodligen. Ibland brukar jag dock fnissa lite för mig själv när jag läser något jag tycker är roligt. Som när Karin på Enbokcirkelföralla kallade Karl Ove Knausgård för Knut Knausgård. Det tyckte jag var rätt skojigt. ;-)

2 kommentarer:

Bokomaten sa...

Det verkar som att strumpor och strumpbyxor är stort i Bokbloggarvärlden, har läst på flera ställen att just fot och benbeklädnader är det senaste köpta plagget. Kanske dags för lite bok+strumpa-foton snart, haha....;)

Titti sa...

Det är ju en skitbra idé! haha!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...