måndag 27 juni 2011

Hej, hallå!

Tänkte bara meddela att jag faktiskt lever, även om det kan verka som att jag har försvunnit från jordens yta. Livet har en förmåga att bjuda på överraskningar när man minst anar det. Tyvärr är inte alla överraskningar angenäma sådana. Ibland bjuds man till och med på mer än en under en mycket kort tid. Att läsa och att blogga om böcker har därför känts trivialt. Men nu börjar jag känna att jag kanske, kanske, kanske skulle orka att ägna lite tid åt bokbloggen igen. Men förvänta er för all del inte ett blogginlägg om dagen. Det kan vara lite för mycket begärt just nu.

6 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Trevligt att se att du är tillbaka! Hoppas att det där IRL-grejset, vad än det är, har hamnat på hanterbar nivå och att du mår hyfsat!

mimmimarie sa...

Jobbigt, men roligt att läsa något från ditt tangentbord igen.

Ingrid sa...

Mycket roligt att du är tillbaks!

Frida sa...

Hoppas du har det okej. Vi här är i alla fall glada att du är tillbaka överhuvudtaget. Du behöver inte känna någon stress med att skriva massor, vi tar det vi får ;)

enligt O sa...

Nu blev jag nästan mer orolig. Hoppas att du mår okej snart. Sköt om dig!

Titti sa...

Tack söta rara ni. Livet är jobbigt just nu men jag hoppas att bloggandet kan hjälpa till att skingra tankarna något från allt det som händer just nu. Vi tar en dag i taget helt enkelt.

Related Posts with Thumbnails