söndag 6 mars 2011

Fellow bookbloggers made me do it

Minns ni inlägget för nån vecka sen eller så där jag konstaterade att jag inte skulle köpa några böcker på bokrean? Jag tror jag glömde skriva att jag bara skämtade!!! För vem har väl hört om en boknördig bokbloggare som inte köper en endaste bok på bokrean?!? Nej, jag tänkte väl det. Hahaha...hrm... (och där fastnade skrattet i halsen en smula...)

Jo för så här råkar det ligga till. Det hela började med att jag läste på flera bokbloggar om Udolphos mysterier och då råkade jag liksom, av en ren och skär händelse, hamna hos Adlibris och vips så var del 1 och 2 på väg hem till mig. Och sen förstår ni, mina fellow bokmissbrukande vänner, inte nog med det... Någonstans i bokbloggosfären läste jag om att Margaret Mitchells Borta med vinden fanns på bokrean i nyöversättning och efter att jag först kollat på bibblan om de hade den (det hade de inte) så var även den på väg hem till mig. Min ena syster hade några veckor innan skrivit på Facebook att hon tittat på filmen varvid jag givetvis svarade att jag måste läsa boken. Men det slutar inte där... För vi var och veckohandlade idag och när jag gick förbi bokreabordet på Coop Forum väntade Ozzy Osbourne på mig. Eller i varje fall boken Jag är Ozzy som jag har suktat efter sedan jag fick reda på att Norstedts skulle ge ut den på svenska.

Och det var mina bokreabravader 2011 som förhoppningsvis också slutar där. Tror jag...

6 kommentarer:

Vixxtoria sa...

*viskar* Det dröjer inte så länge innan det blir halva reapriset. Då är det dags att gå nästa runda...

Titti sa...

Jag tror inte jag hörde det där... ;-)

Bokomaten.. sa...

Men när det väl lossnat så brukar det ju braka läs.. när fösrta boken är köpt så är det som att öppna en fördämning.. jag köpte fler än tänkt.;)

Queen H sa...

jag ska inte. jag ska inte. jag ska inte!
men det är banne mig nära nu. det kommer nog inte bli pengar över till ett staket på baksidan i år heller...

Emmas Bokhylla sa...

Nu har du ju redan borjat, eller hur? Sa da ar det lika bra att fortsatta, eller hur? Vad ar det for mening att halla pa sig nar man redan har brutit reglerna, eller huuuur?

Det ar tyvarr sa jag tanker, hence, jattehogarna hemma hos mig... ;-)

Titti sa...

Hehe... det är ju ofta så det börjar... Men hittills har det inte blivit fler böcker än de jag skrev om ovan. :-)

Related Posts with Thumbnails