14 maj, 2012

När ska jag hinna läsa böcker

när det dimper ned så många bra och intressanta tidskrifter i min brevlåda? Tidningarna nedan är bara ett par stycken som har anlänt den senaste veckan. VegNews kan jag verkligen rekommendera. Tyvärr kan man inte prenumerera eller ens köpa lösnummer via deras hemsida, eftersom de inte skickar till Sverige. Hade garanterat tecknat en prenumeration annars. Men nystartade och finfina e-butiken Veganstore.se säljer dem billigt. Tidskriften Hälsa ingår med ett par nummer om året när man är medlem i Svenska Vegetariska föreningen. The Vegetarian är första numret jag får, som nybliven medlem i brittiska The Vegetarian Society. Miljötidningen är föreningen Jordens Vänners medlemstidning. Samtliga tidskrifter bjuder på intressant läsning om miljö, vegetarianism/veganism och hälsa. Jag har svårt att slita mig från innehållet och läsa en bok.


Bokomaten påpekar att det faktiskt går att prenumerera på VegNews, digitalt. För den som inte är en lika stor bakåtsträvare som jag, och som kanske innehar en läsplatta som gör läsningen lite enklare.


3 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Jag prenummererar faktiskt på VegNews, kan tipsa om att det går utmärkt att premerera på dem digitalt. fast man behöver nog en läsplatta förstås.:( Annars kanske det blir lite tråkigt. Tycker så himla mycket om den, den är riktigt bra.

The vegetarian däremot och föreningen har jag inte hört talas om! Roligt! Tipsa gärna om vad du tycker om deras tidning! Ska genast kolla upp din länk till föreningen också! Tack!=)

Titti sa...

Ja, det är sant, det går att prenumerera digitalt men inte på papperstidningen. Jag vet att det inte är så miljövänligt och allt det där men jag har fortfarande lite svårt att läsa digitalt. När jag blir med läsplatta så får jag nog slå till med en prenumeration. :-)

Hanneles bokparadis sa...

jo, det finns mycket intressant, passar på att läsa på biblioteket ibland.

Kristina Svensson - Författarboken

Författarboken vänder sig först och främst till egenutgivare eller indieförfattare. Alltså författare som ger ut själv istället för att b...