11 juni, 2012

Belinda Bauer - Skuggsida


I Skuggsida tar Belinda Bauer åter med oss till den lilla landsorten Shipcott. En rad mord på kvinnor sker på nätterna och landsortspolisen Jonas Holly får hjälp av den otrevlige kriminalinspektören Marvel att lösa morden. Snart börjar någon lämna meddelande till Jonas Holly som anklagar honom för att inte sköta sitt jobb ordentligt. Någon verkar följa vartenda steg han tar och Jonas börjar frukta för sin svårt sjuka frus liv, som han tvingas lämna ensam hemma varje dag när han går till jobbet. Mördaren verkar välja ut offer som har legat sina familjer till last på grund av sjukdom. Är hans fru nästa offer? När Jonas bestämmer sig för att starta sin egen mordutredning vid sidan av trappas hoten upp allt mer. Mördaren verkar hela tiden ligga steget före Holly.

Jag ska inte avslöja slutet här, för alla som ännu inte har läst boken, men det här är en riktig nagelbitare. Det är verkligen olidligt spännande ända fram till sista meningen. Nerverna är på helspänn under läsningen och när man slutligen börjar ana vem mördaren var vill man bara skrika ut, för det får väl ändå inte vara så hemskt? Skuggsida är den perfekta sommardeckaren. Läs den!

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Kristina Svensson - Författarboken

Författarboken vänder sig först och främst till egenutgivare eller indieförfattare. Alltså författare som ger ut själv istället för att b...