17 januari, 2012

Håhåjaja...

Lästiden har krympt rejält den senaste tiden, och med den även bloggtiden. Så går man runt med dåligt samvete över att man inte hinner blogga. Så går det en vecka utan att det blir ett enda inlägg skrivet. Snart ska det bli bättre, jag lovar, tror jag... Det är ju så mycket man ska hinna med och dygnet har ju bara 24 timmar. Nu ska jag i alla fall kombinera nytta med nöje och börja läsa Guppy till kvällsmat av Marika Cobbold Hjörne. En bok som har agerat hyllvärmare ett bra tag och som nu visar sig komma väl till pass när jag börjat läsa en ny kurs och där boken kan läsas som en del i kursen. Se där! Jag ska sluta ha så dåligt samvete över alla böcker jag köper men inte hinner läsa på en gång. Man vet aldrig när de kan komma till användning!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Här kommer lilla Ludde, håhåjaja

Sorry, det var en spontanassociation. Jag vet hur det känns, det där ständigt dåliga samvetet! Samtidigt så vill man inte lägga ner... Tiden infinner sig väl så småningom :)

Hanneles bokparadis sa...

Marika Cobbold Hjörne, göteborgaren, skriver trevliga böcker, vad är det för kurs??

Hannele på Hisingen sa...

P.S.
böcker är inte färskvara, behöver inte åtnjutas omedelbart, tål lagring

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...