29 juli, 2010

Camping

Jag har varit och campat med min familj och några av mina syskon (med barn). Vi hade siktet inställt på två nätter men eftersom vädergudarna utlovade spöregn (det som nu faller över Sverige) fick vi nöja oss med en natt. Det blev i allafall två väldigt trevlig dagar med mycket skratt och allt som hör campinglivet till. Korvgrillning, bad, tvestjärtar, fästingar, lite sömn och ont i hela kroppen dagen efter. Syrran slog upp sitt tält nedanför en tall så hon hade legat på kottar hela natten... De enda som sov gott under natten var två av barnen, 4 och 5 år gamla. Eftersom min andra syster inte längre är tillsammans med den självutnämnde fotografen under dessa tillställningar sprang jag runt med en kamera i högsta hugg. Jag tänker inte visa er några av våra privata och högst onormala bilder. Däremot tänkte jag visa er två av mina naturbilder som blev tämligen lyckade. Håll till godo, snart (kanske) det kommer ett inlägg om någon bok också. ;-)




1 kommentar:

Ingrid sa...

Väldigt fina bilder- sniglarna är både söta och dekorativa. (Jag gillar snäck-sniglar). Det är något alldeles speciellt med campinglivet- själv minns jag camping vid havet när åskan gick... lite väl spännande... (klart roligare efteråt).

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...