onsdag 23 februari 2011

Årets stora bokköpfest

Då har startskottet gått för årets stora bokköpfest och jag kommer inte att delta. Jag har alldeles för många olästa böckerna i hyllorna, skulle jag helt sluta att köpa böcker eller låna på biblioteket skulle jag klara mig ett par år. Så illa är det. Jag har till och med tröttnat på att ta emot recensionsex. Då är det riktigt illa, eller? En del förlag skickar böcker på eget bevåg, utan att jag själv har efterfråga dem. De böckerna läses i mån av tid och intresse. Det känns lite onödigt att beställa en bok som recex och som bara kommer att bli läst en gång och sedan hamna i bokhyllan som hyllvärmare. Det är ju redan trångt om utrymme som det är. Av samma anledning tänker jag inte köpa hem nya böcker på bokrean som jag inte vet var jag ska kunna trycka in någonstans. Jag måste helt enkelt rensa en hel del bland mina böcker. Det kommer att ta sin lilla tid för jag måste ju läsa böckerna innan jag gör mig av med dem.

2 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

ah, du ar stark! hade jag varit i sverige sa hade jag forkopt mig, som vanlgit! kan bara inte hantera bokrean, koper massor varje ar och alskar det ! trots att hyllorna ar overfulla... :-)

Bokslukaren sa...

Jag skulle aldrig klara av att inte handla på bokrean. Och då har jag redan bågnande bokhyllor, där jag verkligen får jobba för att få plats med mer. Men det är ju så svårt för det kommer ju hela tiden ut nya böcker som jag är nyfiken på!

Related Posts with Thumbnails