fredag 25 februari 2011

Fuktskadade ögon?

På väldigt kort tid har jag fullkomligt slukat de tre första böckerna i serien om den arma pigan Stina Pihlgren av Alice Lyttkens. Jag bar hem den tredje delen från biblioteket igår och i förmiddags läste jag ut den. Dessvärre kan jag inte skylla den märkbart ökade vätskan i ögonen på att röken från stearinljuset irriterat dem. Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Fuktskada?

Jag funderade en stund på om jag skulle låna hem den fjärde delen till helgen men sen bestämde jag mig för att jag får lugna mig till efter helgen. Det kommer i alla fall inte bli så mycket tid över för läsning och dessutom lånade jag hem en annan bok (för att inte tala om alla olästa böcker jag redan har) så jag kan nog roa mig om tid finnes.

4 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

Alice Lyttkens är bättre än sitt rykte.

Titti sa...

Tur att jag inte hade hört talas om henne när jag lånade hem första boken av henne. Då kanske jag hade haft förutfattade meningar om hennes skrivande. Vad hon har för rykte vet jag alltså inte och jag tänker inte bry mig om det heller. Så länge jag gillar det jag läser och det berör mig så kommer jag garanterat fortsätta läsa hennes böcker. Om någon skulle säga något annat tänker jag envist hålla för öronen och ropa lalalalala. :-)

Böcker, böcker, böcker sa...

Underbart! Älskar när man fastnar sådär.

Titti sa...

Visst är det! Bland det bästa som finns. Och nu har jag bok 4 & 5 hemma också. :-)

Related Posts with Thumbnails