fredag 13 november 2009

Pocket och prassel - sista paketet

Stort tack till min hemliga bokvän! Jag fick ditt sista paket idag. Tyvärr strejkar min kamera så det blir ingen bild denna gång. Jag är oerhört nöjd med innehållet i mitt paket som var väldigt lyxigt! Paketet innehöll inte mindre än två pocketböcker; Änglalik av Veronica von Schenck och Skumtimmen av Johan Theorin. Har inte läst någon av böckerna förut. Har vagt hört talas om Veronica von Schenk och har tidigare läst Nattfåk av Theorin men ännu inte läst Skumtimmen så det var bra val av böcker båda två. Utöver böckerna fanns även en påse torkade tranbär, Mango body butter, Born Lippy Pink Guava Lip Balm och en förpackning Lotus & Frangipani Flower Body Puree från Body Shop samt ett väldoftande ljus från Partylite. Tack så hemskt mycket! Underbart! Men jag har fortfarande inte en aning om vem du är. Har dock surfat in på de olika deltagarnas sida och har två möjliga kandidater varav en lite starkare. Men om jag har rätt återstår att se.

5 kommentarer:

Din hemliga bOkvän sa...

Kul att du gillade paketet och hoppas att böckerna kan få igång din läslust!

Jag har skrivit om Änglalik, men ännu inte Skumtimmen som finns på min Vill Läsa lista!

Hellre barfota än boklös sa...

Då ska jag genast snoka på de två bloggar som jag misstänker tillhör dig.

Hellre barfota än boklös sa...

Jag har faktiskt inte en aning om vem du är. De bloggar jag hade gissat på verkade inte stämma alls.

Lilla O sa...

Det är jag som är den inte längre hemliga bokvännen. Hoppas att paketeten varit till glädje, jag har i alla fall haft kul när jag fyllt påsarna!

Lilla O sa...

Därav alla stora O:n... Vilka två trodde du, det hade varit spännande att veta! Det är grymt svårt att gissa, men kul att hitta nya bloggar. Kommer helt klart att fortsätta att titta in hos dig!

Related Posts with Thumbnails