07 november, 2009

The Charles Dickens Museum och lite annat

Nej tyvärr har jag inte besökt detta eminenta museum. Men jag har kompletterat min Dickenssamling med några noveller av Charles Dickens; Mugby Junction, Somebody's Luggage och Wreck of Golden Mary är på väg hem till mig. Ett par DVD-filmer har jag budat hem från Tradera; A Christmas Carol, A Tale of Two Cities och Oliver Twist som landar i min brevlåda i början på nästa vecka om Posten sköter sitt arbete. Surfade även in på hemsidan för The Charles Dickens Museum och drömde mig bort lite. Museet finns beläget på 48 Doughty Street i London och är det enda bevarade hem i London där Charles Dickens och hans familj bodde från 1837 till 1839. Museet öppnade 1925. Om jag någon gång i framtiden besöker London är ett besök i detta museum givet. Har du varit där?

2 kommentarer:

Din hemliga Bokvän sa...

Hur är det med deckare, bu eller bä? Finns alla böcker du läst 2009 representerade på bloggen?

Hellre barfota än boklös sa...

Deckare är helt okej. Jag hade en lista förut på alla böcker som jag läst i år men den har jag tagit bort. Tyckte den tog för stor plats. Och eftersom jag började blogga i juni så har jag inte skrivit om alla böcker.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...