torsdag 9 december 2010

Ilandsbokbloggsproblem

Jag har ju massor av bra böcker på hög som väntar på att läsas. Just nu lider jag av både läs- och bloggtorka tror jag. Jag läser visserligen, men inte lika intensivt som jag brukar. Å herregud vilket i-lands(bokbloggs)problem detta är! Däremot skriver jag mycket mer. Jag har ju precis börjat skriva om mitt romanmanus. Lyckades idag klura ut en betydligt bättre titel än arbetsnamnet jag har haft hittills. Efter lite googlande insåg jag att titeln redan är tagen. Tusan också! Å andra sidan har det ju med tätt mellanrum i år kommit ut två vitt skilda böcker med samma titel så det kanske inte är något hinder om nu mitt manus skulle bli antaget och utgivet med den titeln? Förmodligen kommer titeln att ändras ett antal gånger till under resans gång. Jag inser att jag oroar mig i helt i onödan alltså. Jag väldigt förtjust i just den titeln och ingen annan. Den första arbetstiteln var så b. Om den någonsin blir utgiven så lovar jag att avslöja under vilken namn jag sparade den på datorn. Det är kanske inte ens b, utan till och med c eller d!

5 kommentarer:

Annelie sa...

Kan du inte avslöja redan nu, jag blir så nyfiken :-) Jag lovar att avslöja vad mitt NaNoWriMo-manus heter, det är också ganska b. Eller c.

Titti sa...

Haha! Nä, för den första arbetstiteln avslöjar liksom exakt vad boken handlar om och det är jag inte riktigt beredd att avslöja riktigt än. :-)

Annelie sa...

Okej då. Jag väntar :-)

Böcker, böcker, böcker sa...

Det är väl klart du inte kan läsa o blogga lika mycket om du skriver, då behöver du ju dina sinnen och intryck åp annat håll. Men rligt att d delar med dig av den biten också :)

Titti sa...

@Annelie: Du får ge dig till tåls en litet tag till. :-D

@Böckerx3: Visst har du rätt. Men man vill ju helst av allt ha allt på en gång. Och lite till!

Related Posts with Thumbnails