onsdag 22 december 2010

Uteblivna mutor

Funderar lite på varför ett förlag skickar förfrågan om recex och lovar att skicka boken i fråga efter att jag har tackat ja. Men någon bok dyker inte upp. Dessvärre är det inte första gången det händer med just det förlaget. Samma sak har hänt förut. De har tagit kontakt med mig och frågat om jag velat recensera en specifik bok. Men någon bok dyker sedan inte upp. Varför ens skicka ut förfrågning om man ändå inte tänker skicka ut boken? Jävligt Jättedåligt!

8 kommentarer:

enligt O sa...

Det händer! Räcker kanske inte med ett vanligt ja tack utan mer entusiastiska tillrop?!

En bok om dagen sa...

Nej men? Vilket förlag gör så? Det tror jag inte att jag har råkat ut för. Än!

Titti sa...

Ja men eller hur! Ett jäkla oskick är vad det är. Då tycker jag inte att man ska skicka en förfrågan om man inte är beredd att faktiskt skicka boken i fråga. Men jag överlever nog. Kanske var jag inte tillräckligt entusiastisk i mitt ja tack-svar. Får öva på det där lite tror jag. Kanske boken kommer fram nästa gång de frågar - tredje gången gillt liksom.

Hanneles bok-paradis sa...

dumt
God jul och Glöm inte på julafton kl 10:55 SVT2 Åbo kungör julfred..

Bokomaten sa...

Vet du, jag var precis med om samma sak.. visar sig att boken tagit slut eftersom efterfrågan tydligen var stor, men att det kommer en ny omgång snart så jag får ge mig till tåls.

Monika Häägg sa...

Det där har hänt mig också!
Är det samma förlag?
Önskar dig en riktigt God Jul!

Titti sa...

@Hannele: God Jul!

@Bokomaten: Ja så kan det ju i och för sig vara men att det skulle hända två gånger det undrar jag...

@Monika: Det kan man verkligen undra. :-)God Jul!

Boktoka sa...

Har du hört av dig till förlaget ifråga och hört efter vad som hänt?

Jag kan inte tänka mig att förlaget först skickar förfrågan, får ett ja, och sen bestämmer sig för att inte skicka ut. Det måste ha blivit något annat fel, särskilt om det är andra gången det händer dig och förlaget vet förmodligen inte om att du inte fått dina böcker.

Related Posts with Thumbnails