fredag 10 december 2010

Vad man kan använda gamla valsedlar till...

Min dotter har tillverkat åtskilliga bilderböcker av alla gamla valsedlar som jag har här hemma. Själv brukar jag mest använda dem till att skriva inköpslistor eller andra anteckningar på. Men nu är det inte bara dottern som gör böcker av dem. Jag fick en idé till en barnbok! Och började genast skriva ner mina idéer på baksidan av valsedlarna. Och rita lite bilder till. Jag är verkligen inte duktig på att rita så jag är väldigt glad att det bara är jag som ska se de där bilderna. När jag läste min lilla berättelse för dottern tyckte hon den var bra. Jag hoppas hon inte sa så bara för att jag är hennes mamma. ;-)

4 kommentarer:

Fru E sa...

Haha, det var väl kreativt! På mitt jobb använder vi dem som kladdlappar. Funkar också bra!

Zachan sa...

Satt och kikade igenom din Skrivande-kategori och ville bara tala om hur inspirerande du är. Det är så kul att få läsa om dina framsteg och ditt arbete med manuset.

Bara så du vet =)

Titti sa...

@Fru E: Ja men visst var det! De låg så perfekt till hands också så det var ju bara att börja skriva ner allt jag kom på och sen "göra" en liten bok av det hela.

@Zachan: Tack så mycket! Det värmer verkligen. Har inte tänkt så mycket på att det jag skriver om mitt eget skrivande faktiskt kan inspirera er som läser. Jag skriver mest för att få skriva av mig tror jag. Men jag är väldigt glad att det jag skriver uppskattas såklart. :-)

...med näsan i en bok... sa...

Vad bra att du tyckte om teet:) Och vad miljövänligt/kreativt att återanvända valsedlar, så duktig är inte jag...

Related Posts with Thumbnails