måndag 7 juni 2010

Grattis bloggen!

Idag är det ett år sedan jag skrev de första blogginläggen här. Tiden har gått fort och det är lite svårt att förstå att det redan har gått ett år sedan jag bestämde mig för att börja blogga om ett av mina stora intressen - böcker! Den första boken jag skrev om var Herman Hesse's Knulp som då nyligen landat i min brevlåda från Bakhåll. Några inlägg efter det så skrev jag om Helene Hanff's Brev till en bokhandel och trots att jag då var en färsking i bokbloggosfären fick jag redan då en försmak på hur ett blogginlägg om en bok sprider sig till fler boknördar som genast måste införskaffa ett eget exemplar på ett eller annat sätt. Att lilla jag kunde ge andra boktips bara så där. Det kändes så kul! Och det är fortfarande lika kul att skriva om böcker och att träffa andra boknördar som delar mitt intresse för böcker. Om det blir som jag vill så kanske jag kommer att träffa en del av er på bokmässan i Göteborg.

Tack så mycket för att ni läser min blogg.

12 kommentarer:

MariaH sa...

Grattis till bloggen!

Helena sa...

Grattis till dig och bloggen! Det verkar vara många som firar jubileum nu. Själv firar jag inte ettårsdagen förrän i slutet av sommaren.

Ingrid sa...

Grattis på ett-årsdagen! Visst är det roligt att skriva om böcker och läsande och att ge och få tips! Bok-bloggar är väldigt inspirerande platser att besöka!

EvaB sa...

Grattis till bloggen!
Nu fick jag lust att läsa om Brev till en bokhandel, det var länge sedan, men det är en av de bästa böcker jag någonsin läst. En god kombination, brev, humor och böcker.

snowflake sa...

Grattis på ettårsdagen!

Det finns förresten en skoaffär i Stockholm som heter Knulp. :-)

Titti sa...

Tack ska ni ha! Det är verkligen jätteroligt att blogga om böcker. Finns det egentligen något roligare att blogga om? Inte i min värld i alla fall. :-)

Emmas Bokhylla sa...

Grattis!!! Visst ar det harligt vad tiden gar fort?

Monika Häägg sa...

Grattis till 1-åringen!

TapetserarEva sa...

Grattis på "1-års dagen"

Jag "läser" mest ljudböcker då det passar mig så bra att lyssna när jag jobbar, men väldigt många finns ju nu som ljudbok...och är gratis att låna på bibblan vilket passar en klimatpilots liv bra!
Ha det fint//Eva

Lilla O sa...

Grattis grattis! Håller med dig om att tiden går snabbt, fattar inte vad jag gjorde med all tid innan jag fastnade i bokbloggsträsket. Alltid kul att kika in här!

Anki sa...

Grattis till dig! Vore kul att se som du kommer till Gbg!

Titti sa...

Tack snälla ni!

@Anki: Absolut! Jag hör av mig om det blir så. Jag hoppas i alla fall att det blir så. Det hänger ju en del på hur det blir med jobb och så. Det kostar ju lite med resa och boende också.

Related Posts with Thumbnails