10 december, 2010

Kreativt stråk

Jag tror jag snubblat över ett kreativt stråk eller något liknande för nu poppar det upp en himla många bra idéer som jag måste skriva ner innan jag glömmer bort dem. Väldigt kul är det i alla fall. Innan året är slut har jag lovat mig själv att våga skicka in något av mina manus till ett förlag. Friskt vågat, hälften vunnet. Jag måste börja vänja mig vid att bli refuserad om och om igen. Skickar jag aldrig in så kan jag ju heller aldrig att få ett ja, till slut. Lika bra att ta tjuren vid hornen, eller hur?

4 kommentarer:

bokbrus sa...

Klart att du ska prova att skicka in något av dina manus.
lycka till!

Hanneles bok-paradis sa...

inget farligt kan ju hända

Ingrid sa...

Givetvis ska du skicka in dina manus- och så ska du tänka precis som Hannele säger ovan. Stort lycka till- och "go for it!

Titti sa...

Tack för er uppmuntran! Nej det är ju inte farligt, egentligen. Frågan är bara vart tusan jag ska skicka mina novellmanus? Jag får ta o rekognoscera marknaden något känner jag för att se vilka tidskrifter som skulle tänkas passa.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...