20 december, 2010

Ska julen ta död på lästiden, eller?

Alltså, julen har ju inte ens börjat och jag förmår mig knappt att öppna en bok. Det finns en hel hög med julrelaterade böcker som jag tänkte att jag skulle hinna läsa före julafton. Nu är det bara några dagar kvar och jag inser att det inte kommer att bli så. Jag hoppas det kommer finnas tid i julhelgen åtminstone. Men jag tvivlar. Tur för mig att dottern ville läsa Tomtemaskinen av Sven Nordqvist redan i november. Vi har redan läst ut och läser nu om. Så en julbok har det ju blivit. Nej två! Jag glömde Pettson får julbesök.

1 kommentar:

Bokomaten sa...

Vet du... jag är nästan redan trött på julen. Eller inte julen i sig, mer trött allmänt och funderar på om man kan hoppa julen och utnyttja sina tre lediga dagar till att sova istället.. nej, usch, vilken tråkig kommentar det blev. Klart julen blir super. Sova kan man göra en annan gång. En riktigt skön GOD JUL önskar jag dig i alla fall. Hoppas du får lite lästid nu!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...