16 december, 2010

Skrivtecken

Min sambo undrade igår varför jag inte uppdaterat min blogg på flera dagar! Ni kanske undrar detsamma? Eller så tycker ni det är skönt att slippa mina tjatiga inlägg om mitt skrivande. I vilket fall som helst så beror på min tystnad helt och hållet på att jag är upptagen med skrivandet. Vilken dag som helst nu tänkte jag dock skriva om en bok eller två som jag läst ut.

4 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Eftersom jag inte ens hinner uppdatera min egen blogg med det jag helst skulle vilja, så har jag förvisso viss förståelse för att andra inte heller hinner det. Men det är klart att man undrar om du blivit förgiftad av rött bläck eller nåt annat.

Hanneles bok-paradis sa...

jag är mest upptagen av julen :)

Titti sa...

Det finns ju anledning att misstänka att jag blivit förgiftad av rött bläck. Det är mycket som går i rött här hemma just nu. Kan ju dock tänkas att det har något med den där annalkande julen Hannele nämnder och som jag försökt att förtränga så gott det går. Lyckas väl inte så jättebra med det.

Titti sa...

hm... nämner ska det ju givetvis stå. Kan vara en gnutta politik i mitt liv också som liksom sipprar in. :-)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...