tisdag 29 september 2009

Ny svensk bokbytarsajt

Har tack vare Ett hem utan böcker fått reda på att det finns en svensk sajt, likt BookMooch, där man kan byta böcker med varandra. Sajten heter ParsLibris och finns än så länge i betaversion. Jag tyckte det hela lät intressant och bestämde mig för att registrera mig som användare och registrera en hög böcker. Böcker på svenska funkar inte så jättebra på BookMooch så jag hoppas ParsLibris ska växa till sig och bli en bra och användbar sajt för bokbyte. För varje bok du registrerar på ParsLibris får du 2 poäng. En bok "kostar" 5 poäng och likaså får du 5 poäng om någon vill ha en av dina böcker.

Uppdaterat
Fick min första förfrågan om att skicka en bok redan några timmar efter att jag registrerat mig på sidan. Det var inte illa. Och jag skickar naturligtvis gärna iväg boken. Kanske är det till en läsare av denna blogg? Boken jag ska skicka iväg heter Drömmar på Blossom Street av Debbie Macomber. Om den som läser detta har skickat en förfrågan via ParsLibris så lämna gärna en kommentar. Boken läggs på lådan imorgon.

4 kommentarer:

Lilla O sa...

Låter som en jättebra idé. Har inte moochat då det låter lite krångligt, men kanske skulle jag våga mig på det ändå?!

Hellre barfota än boklös sa...

Ja det tycker jag att du ska. Ett försök kan man ju alltid göra.

Anki sa...

Jag har också reggat mig men jag föredrar än så länge Bookmooch. Men det skadar ju inte att avvakta och se hur tjänsten utvecklar sig.

Amoroso sa...

Vad kul! Finns det någon som är registrerad på båda ställena och kan väga för och nackdelar?

Related Posts with Thumbnails