lördag 20 november 2010

När du läser detta

sitter jag på tåget på väg till Stockholm för att gå på konsert med min son och ena syster för att se ett band som jag för ett drygt år sedan inte trodde att jag skulle få se live. Någonsin. För er som följt denna blogg ett tag vet att jag i slutet på förra året skrev att trummisen från Avenged Sevenfold dog strax innan de skulle gå in i studion för att spela in sin nya skiva. Nu är de ute otroligt nog ute på turné med Mike Portnoy bakom trumsetet, som förut var med i mina stora idoler Dream Theater. Och ikväll spelar de alltså i Stockholm! Det ska bli så kul! Jag vet att de flesta som läser den här bloggen inte delar min musiksmak, men det kan ju inte jag hjälpa, eller hur? Jag bjuder er hur som helst på en liten musikvideo som ni inte behöver titta på om ni inte vill. ;-)


9 kommentarer:

Zachan sa...

Hej! Du har en liten award att hämta hos mig =)

Hanneles bok-paradis sa...

ha det gott i huvudstaden

Queen H sa...

Jag e avis! Hoppas du hade en härlig kväll!

Titti sa...

@Zachan: Tack så mycket!

@Hannele & Queen: Det har jag haft! Tiden går bara allt för fort när man har roligt! Faktiskt är jag lite avis på mig själv för att jag var på konserten. Den var allt det jag hade hoppats på och lite till!

Anonym sa...

Åh, jag var också i Stockholm i helgen! Och just Avenged Sevenfold försökte min pojkvän dra med mig på men även om de verkar bra så har jag inte hört så mycket av dem, så vi skippade det. Tänk om vi sprungit på varann :)

Titti sa...

Nu missade ni allt något! Konserten var helt fantastisk! Det hade ju varit roligt om två boknördar sprungit på varandra på en hårdrockskonsert. Haha!

Anonym sa...

Haha, ja det hade det! Vi ska ju istället se Helloween i Stockholm den elfte, du ska inte dit också? :)

Titti sa...

Åh, jag såg att de skulle komma. Jag skulle gärna vilja se dem men kan tyvärr inte. Och vi väl se om vi lyckas pricka in samma konsert någon gång i framtiden. :-) Ha det så kul och rocka lite för mig också är du snäll. \m/ ;-)

Anonym sa...

Ja, det verkar ju inte omöjligt! Och det ska jag självklart göra! ;)

Related Posts with Thumbnails