måndag 28 mars 2011

Bokfynd

Jag kunde ju inte låta bli att kika lite bland bokutbudet hos Myrorna idag när jag var där. Det är inte svårt att hitta bra böcker där så det gäller att begränsa sig. Och det tycker jag att jag lyckades med för det blev bara tre pocketböcker som fick följa med hem. Plus en barnbok med Mupparna som dottern ville ha. Själv hittade jag Tom Jones av Henry Fielding, Spökön av Jan O'Donnell Klaveness och Det finns ett hål i verkligheten av Marie Hermanson.

Hur jag nu ska orka mig igenom Tom Jones det veti tusan. Vet inte riktigt hur jag tänkte där när jag plockade ner den i korgen. Men när prislappen visade på en tia så kunde jag helt enkelt inte låta bli. Spökön hade jag aldrig hört talas om förut men den lät bra av baksidestexten att döma. Och eftersom En bok för alla har gett ut den så brukar det vara en garant för att det är bra litteratur. Marie Hermanson, jo henne har jag hört talas om och läst ett par böcker av. Jag har gillat dem alla och ser fram emot att läsa den här novellsamlingen.

4 kommentarer:

Amy sa...

Går man in på Myrorna eller vilken second hand butik som helst egentligen så går det INTE att komma ut utan minst en pocketbok. Fysiskt omöjligt.
Iaf för mig. ;-)

Titti sa...

Visst är det så. Tror det är någon fysikalisk lag eller nåt sånt. Det går bara inte. :-)

bokklok sa...

Kul med bokshopping! Marie Hermansson brukar vara riktigt bra! Har dock inte heller läst denna.

snowflake sa...

Det där känner jag igen. Det är som att man ibillar sig att det går fortare att läsa böcker som kostar en tia.

Related Posts with Thumbnails