torsdag 31 mars 2011

Skulle jag passa som strandtestare?

Ja någon tycker uppenbarligen att jag under några veckors tid skulle glassa runt i solen och åka på utflykter, vila i solstolar, dricka vin på lokala tavernor samt andra vanligt förekommande uppgifter i kommersiell strand- och turistmiljö. På vissa orter kan jag även få mottagande av helkroppsmassage, drinkprovning, snorkeldykning samt bokläsning.

Jag erkänner att det låter som en väldigt lockande tillvaro. Lönen var ju heller inte så dum. Men med tanke på mitt gravida tillstånd så tror jag inte att jag är så lämplig för uppdraget. Men det kanske finns någon annan som gärna vill jobba som strandtestare för Amelia?

Jag kommer väl aldrig närmre ett arbete som betald bloggare än så här. ;-) Om det nu inte finns någon annan arbetsgivare där ute som kan tänka sig att betala en trevlig summa pengar för att jag bloggar/twittrar från förlossningen? Föräldrar & barn eller Vi föräldrar kanske? Mama? Och sen kommer jag inte på några fler föräldratidningar.

1 kommentar:

Emmas Bokhylla sa...

Jag sag ocksa annonsen, later oerhort lockande! Trodde forst att det var ett Aprilskamt! Om jag inte bodde i Tanzania sa skulle jag ansoka pa direkten! Och enda anledningen att jag inte soker ar att det skulle onekligen bli meckigt med flyg fram och tillbaka...

Related Posts with Thumbnails