tisdag 15 mars 2011

Googlingar nu igen...

Det är alltid lika underhållande att kolla statistiken över sökord. Jag känner mig manad att besvara några av dem så den som söker inte letar förgäves efter svaret på den här bloggen.

Först och främst, den mycket viktiga frågan:
Har Roy Khan någon fru?
Svar: Ja, det har han! Och två barn också. Jag tror att han dessutom är lyckligt gift så det är nog ingen idé att försöka lägga ut krokarna där inte... ;-)

Hur slutar Igelkottens elegans?
Svar: Men ta och läs boken själv så får du väl veta! Detsamma gäller slutet på Oliver Twist! Annars kan man alltid plocka upp respektive bok och läsa enbart slutet. Men jag rekommenderar att läsa hela böckerna.

Kan valsedlar återanvändas?
Svar: Klart dom kan. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Det här måste nästan vara min favorit: Vad händer om man inte lämnar tillbaka biblioteksbok?
Svar: Du får böter! Såklart. Och lämnar du fortfarande inte tillbaka den så får du en räkning där du måste betala för boken. Jag tror att det blir billigare att köpa en egen bok faktiskt. Efter vissa "påtryckningar" från en bibliotikarie så kan jag meddela att om man inte lämnar tillbaka en biblioteksbok så kommer den att explodera under din säng, eller var du nu har förlagt den någonstans. The Library Policeman av Stephen King kan man också läsa för att få en absolut sann historia om vad som händer. Och sist men inte minst, för varje biblioteksbok som inte lämnas tillbaka, är jordens undergång ännu lite närmare. Jag säger bara 2012... Glöm det där med inkaindianerna. 2012 handlar om borttappade och stulna biblioteksböcker. Inget annat!

När det gäller googlingen: "konstiga texter som ser annorlunda ut" väljer jag helt enkelt att ignorera det faktum att min blogg uppenbarligen dök upp i träfflistan...

4 kommentarer:

Bokomaten sa...

*asg* Underbart! Du borde skriva att biblaböckerna exploderar under sängen, dvs självförstörs innan "bäst-före-datumet.;)

Titti sa...

Mmmm, skulle nästan ha gjort det. Men risken finns ju att jag skrämmer livet ur någon stackars elvaåring eller så. De kan ju få men för livet och aldrig våga sätta sin fot på ett bibliotek igen. Hahaha!

Vixxtoria sa...

Jag tycker du är njugg faktiskt. Om du berättar slutet på Oliver Twist och Igelkottens elegans, så förstår folk så klart att det är bra böcker, och vill genast läsa början!

Titti sa...

Det finns andra som avslöjar sluten så bra. Ibland gör jag det själv också. Särskilt när jag blir upprörd. Jag undrar om jag inte gjorde det när det gäller Igelkottens elegans faktiskt. ;-)

Related Posts with Thumbnails