tisdag 7 februari 2012

Hurra för Charles Dickens!

Idag är det 200 år sedan Charles Dickens föddes. Hurra hurra! utbrister jag.

Denna eminenta födelsedag påminner mig om den där Dickensutmaningen som jag aldrig tog mig igenom. Jag kan för den delen inte påminna mig om att jag fullföljt en enda utmaning så jag hoppas han inte tar det personligt. Dags att ta tag i min Dickensläsning hur som helst. Kanske ska jag unna mig att köpa den där Dickensboxen med BBC:s filmatiseringar av hans böcker, som jag har suktat efter så länge. Det är mycket frestande...

12 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Ja, hurra! Läste på twitter att det är idag! Försökte mig också på den där Dickens-utmaningen och kom itne heller igenom.. Är också rätt kass på utmaningar så försöker undvika dem numera.;)

Bokmoster sa...

Nej, nej, inled mig icke i frestelse med några dvd-boxar ;) Jag har inlett en Dickens-utmaning i år och än så länge har det gått uselt. Började men slutade på The Old Curiosity Shop, började och har i alla fall inte slutat än på Bleak House ...

Titti sa...

Mmm, försöker att inte heller hoppa på några utmaningar längre. Kravlöst läsande funkar bäst!

Titti sa...

@Bokmoster: Förlååååt! Tyvärr var det så att den boxen jag inte har är slutsåld så nu måste jag kanske tröstshoppa något annat istället... ;-) Bleak House måste du läsa klart, den är underbar. Jag gillar iofs The Old Curiosity Shop också.

Bokmoster sa...

Det är mycket möjligt att jag måste belöna mig med en sådan samlingsbox i slutet av året, efter att ha rott i land utmaningen, så det var ett jättebra tips :)

Titti sa...

Jag gillar BBC:s filmatiseringar av hans böcker. :-)

Hanneles bokparadis sa...

det där med filmer låter kul...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Nu firar jag också :)
Fint i Google.

Läst, sett & hört sa...

jag har stått i videobutiken och dreglat redan tidigare. idag dreglade jag i bokhandeln där det var röd lapp. vilket inte betyder att det var billigt

mimmimarie sa...

Dickens har varit med så länge att han kommer att vara aktuellt i många flera år och därför gör det inget om du sparar på denna utmaning ett tag till.

Titti sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Titti sa...

Han kommer såklart ständigt vara aktuell. Grejen är ju bara att man måste hinna med att läsa alla hans böcker innan man dör. Inte för att jag har planerat att göra det inom den närmsta tiden men ni fattar vad jag menar... (dö alltså, läsa hans böcker har jag tänkt fortsätta med, tills alla är lästa).

Related Posts with Thumbnails