måndag 6 februari 2012

I denna ljuva sommartid...

Nej, förlåt, jag vet att det är svinkallt i hela Sverige och ingen fryser nog lika mycket som jag. Många längtar nog lite extra till sommaren just nu, och lite extra längtar man när man läser förlagens sommarkataloger som börjar titta fram, likt snödroppar om våren (kan det bli vår ute i naturen också, typ helst igår, tack!).


Här om dagen plockade jag fram en bok av Jeanette Winterson och blev helt betagen redan vid förordet (jag har inte läst hela boken ännu) och tänkte att jag gärna skulle vilja läsa en icke-fiktiv bok av henne. Och vad får jag se i Wahlström & Widstrands sommarkatalog om inte hennes självbiografiska Varför vara lycklig när du kan vara normal? Den måste jag bara läsa!


Så läser jag i Norstedts sommarkatalog och hittar en annan must-read och med ett litet fniss läser jag beskrivningen till Doktor Ozzy. Ozzy Osbourne har gett tips på ämnet hälsa och relationer i Sunday Times Magazine och här kommer nu ett urval av de tips och råd han har gett läsarna. Det här vill jag inte missa!

1 kommentar:

Hanneles bokparadis sa...

Jeanette Winterson, gillar verkligen henne och hennes humor, denna har jag inte läst..

Related Posts with Thumbnails