14 september, 2009

Mitt Pocket&Prasselpaket är här!!!

Wow! När jag kom hem idag så låg det ett grönt paket i postfacket!!! Väldigt roligt och spännande att öppna. Och vilket innehåll! Så sent som igår surfade jag in på BookMooch och kollade om det fanns några ex av första delen av den mycket omtalade Twilight-serien. (Det fanns såklart inget ex tillgängligt). Så jag blev alldeles till mig i trasorna när jag såg vilken bok som min hemliga bokvän hade lagt ner i paketet. Ja ni ser ju själva... Och inte nog med det. Paketet var fullt med andra godsaker; en indisk kryddblandning (mango curry), mix till indisk raita, cashewnötter, två olika sorters sesamkakor, rooiboste, bokmärke samt ett kort med en liten hälsning från min hemliga bokvän.

Nötter och sesamkakor blir perfekt att tugga på mellan varven när jag sitter och sorterar stenåldersfynd på museet. Och till helgen blir det nog någon indisk maträtt. Kanske en av mina absoluta favoriträtter; dhal med ris. Och så lite naanbröd med raita till (blandad med Alpro Soya's yoghurt). Det vattnas redan i munnen på mig. Och så måste jag skynda mig att läsa ut de andra böckerna jag håller på med nu. Eller så kastar jag mig över Twilight ändå. Bara för att jag är så nyfiken på den. Tack så hemskt mycket, hemliga bokvän!

2 kommentarer:

Din hemliga bokvän sa...

Kul att jag lyckades hitta en passande bok! Ska försöka att inte vara ute i sista sekunden nästa gång...

Lycka till med stenarna!

fia sa...

Oh, det är nästan så att jag ångrar att jag inte anmälde mej nu när jag ser alla fina paket!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...