01 april, 2010

Rolig ABC-bok

Ribbing, A - Djurens ABC - 29671308

Vi fick hem den här söta ABC-boken från en bokklubb för några dagar sen. Den blev snabbt dotterns nya favorit som ska läsas om och om igen. I Djurens ABC - En ska inte vara med! är det nämligen så att ett av de djuren som finns med på varje bokstav ska bort för att det är ett hittepå-djur eller ser ut på ett annat sätt. Barnet ska gissa vilket av djuren som ska bort. Finns det djur som dammråtta, latmask och fiskburgare? Jätteroligt tycker dottern och vill helst att vi ska läsa den flera gånger om dagen. Samtidigt som boken är ett roligt sätt att lära sig bokstäver på så ger den också upphov till roliga samtal om qnasiga djur. Här kan du läsa ett litet smakprov ur boken och se de fina bilder som är gjorda av Mia Nilsson.

Tillsammans med boken fick vi ett också ett häfte där man kan öva sig på att skriva bokstäver. Perfekt bokstavspaket till dottern som är väldigt intresserad av allt som har med bokstäver att göra.

Anna Ribbing - Djurens ABC - En ska inte vara med!
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 978-91-29-67130-8

Inga kommentarer:

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...