onsdag 14 april 2010

Stockholm i mitt hjärta

Jag hade två fantastiska dagar i den kungliga hufvudstaden Stockholm i helgen. Resan började dock inte så där jättebra, med punka på ett däck. Tur att vi för en gång skull var ute i riktigt god tid så vi han byta däck utan att stressa halvt ihjäl oss. Vi bodde på Vandrarhem Fridhemsplan. Kanonställe. Central och mysigt vandrarhem. Dit kommer vi nog återvända nästa gång det bär iväg till huvudstaden. Konserten med Kamelot på kvällen var otroligt bra! Det var min första konsert med dem och mina förväntningar infriades totalt och jag kan nog inte med ord beskriva hur det kändes att äntligen få se dem live. Med mig hade jag också min lillasyster och min son. Till nästa gång måste nog jag och min syster hålla en liten heavy metal-konsertskola med honom så att han lär sig hur man uppför sig ordentligt på en konsert med ett heavy metal band. Det går inte an att stå tyst och snällt under en konsert. Han gjorde ju inte ens djävulstecken! Det måste man ju. Det ingår! Är man hårdrockare så är man. Punkt.

Dagen efter konserten tillbringade vi med att köra vilse och använda ett inte helt rumsrent språk när vi skulle försöka ta oss till Goodstore samt träffa en kompis som bor i Stockholm. Vi hittade dock fram till slut och jag köpte med mig lite veganmat och godis. Jag passerade ett antikvariat efter att vi ätit lunch men jag motstod impulsen att kliva in genom dörren. Lika bra det för när jag kom hem låg det hela fyra bokpaket och väntade på mig.

2 kommentarer:

Helena sa...

Låter som en alldeles underbar helg med både viktig undervisning (för sonen)och avkoppling. Trevligt att komma hem till bokpaket också :)

Titti sa...

Oh ja, det var fantastiskt! Tog slut lite för fort bara... Men så brukar det ju vara. Men jag har härliga minnen i alla fall.

Related Posts with Thumbnails