02 november, 2010

Bloggen på Facebook

Istället för att erkänna att jag egentligen lider av en släng av bloggtorka (jag bloggade väl för mycket förra veckan) så tänkte jag bara säga att när det har blivit lite fler personer som gillar min blogg på Facebook så tänkte jag ha en liten utlottning. Så gå in och gilla bloggen nu!

4 kommentarer:

Chrissan sa...

Jag gillar dig på FB och här... en mycket bra bokblogg. Och bloggtorka är helt oki att ha.

Vixxtoria sa...

Jag använder inte mitt facebook-konto, så jag kan inte vara med i utlottningen. Men jag gillar din blogg :-)

(Det får man väl pluspoäng för. Varför vill man han bloggen på facebook, förresten? Kommer alla att liksom bokblogga där nu i stället för ute i den verkliga världen?)

Titti sa...

Åh men jag inbillar mig att en del människor häckar en del på facebook och som de då gillar min bloggsida där så dyker mina uppdateringar upp i deras feed och då kan de genast bege sig till denna eminenta blogg för att ta del av mina intelligenta tankar. :-D

Självklart får du pluspoäng! Och tack till er båda för att ni gillar min blogg. Jag gillar era också :-)

enligt O sa...

Åh lite bokbloggargruppkramande, det gillar jag! Självklart har jag redan klickat på gilla-knappen hos dig, så jag kan tyvärr inte hjälpa till mer.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...