26 november, 2010

Jag har inte tid att läsa!

Ibland upptäcker man så där av en slump (eller om det egentligen är meningen kanske?) att man gått miste om någonting väldigt viktigt i livet. Det har hänt mig. Idag. Så jag har inte tid att läsa några böcker. För nu måste jag rätta till det där som har felat mig under så lång tid. Jag har nämligen helt missat ett så bra band som Serenity. Och till råga på allt så upptäckte jag att jag har en av medlemmarna i nämnda band på min vänlista på Facebook sedan ett par månader tillbaka. Hur ironiskt är inte det då? Det var han som skickade vänförfrågan till mig får jag väl säga till mitt försvar. Jag hade faktiskt ingen aning om att han var medlem i ett så väldans bra band. Nu vet ni varför jag inte har tid att läsa, eller blogga på ett tag. Jag måste lyssna in mig på deras skivor.

Skulle ni råka vara det minsta intresserade av melodisk/symfonisk metal så titta på den här videon och sen går ni vidare till Spotify och lyssnar på dem. Förmodligen har ni redan upptäckt detta eminenta band. Det är väl bara jag som är efterbliven. ;-)

2 kommentarer:

Eve sa...

Lät ju bra, får kika vidare på spotify då :)

Titti sa...

Ja gör det! Jag har inte kunnat lyssna på nåt annat sen jag upptäckte dem. :-)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...