15 november, 2010

Så var det avklarat...

Jag grämde mig lite över att skriva om Parfymen, den var ju inte helt lätt så att säga. Vare sig att läsa, eller skriva om. Mycket ska man läsa innan ögonen trillar av, eller hur man nu ska uttrycka det i litteratursvängen. Det var helt klart en upplevelse utöver det vanliga. Nu tror jag faktiskt att jag börjar bli redo för den där andra boken med den rödhåriga flickan som håller en blomma i handen. Jag pratar om Överenskommelser av Simona Ahrnstedt. Jag brukar inte läsa romance, vilket förmodligen beror på att jag läste allt för många Harlequinromaner i yngre år. När jag först läste om den här boken blev jag inte alls intresserad. Men så har hela internet fullkomligt översvämmats av fina ord om den här boken och jag har läst så mycket om hur Simona har kämpat med denna bok. Min nyfikenhet väcktes. Den ligger här hemma och väntar på att läsas. I den här tråkiga vinterslaskvädret är det kanske inte helt fel att färdas bakåt i tid och rum och fylla vardagen med lite flärd och glamour från 1880.

2 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

Du har verkligen rätt i att omslagen är otroligt lika! jag var inte heller sugen på att läsa överenskommelser innan, men jag har snarare blivit nyfiken av alla BLANDAADE inlägg jag sett. Vissa är översvallande positiva, andra raka motsatsen. Vore kul att se vad man själv tycker.

Titti sa...

Visst blir man nyfiken på den! Jag påbörjade boken idag och jag har VÄLDIGT svårt att lägga dem ifrån mig.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...