27 mars, 2011

Jag är inte död...

Jag har bara haft en väldigt upptagen vecka. Har varit ledig en dag och då blev det liksom inte av att blogga. Men jag tänkte blogga här om dagen, men då hann jag bli inringd på jobb innan jag ens skrivit ett enda ord. Jag hoppas att nästa vecka blir lite lugnare och att jag får lite mer läs- och bloggtid.

5 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Jag är glad att du inte är död :-)

Och kul att du och Kate kommer så himla bra överens. Hoppas ni får tid att umgås ordentligt snart igen.

(Jag tror också att jag ska tolka det som roligt att du blir inringd på jobb, eller?)

Titti sa...

Det är ju fantastiskt bra båda delarna. Även om jag har känt mig död efter ett arbetspass. Jag känner mig dock inte fullt så död efter att ha läst Kryptan. men tyvärr är jag så trött att det inte blir många sidor per dag. :-)

Vixxtoria sa...

Fast det är ju lite scary med en levande människa i en krypta....

Du kan väl dock rapportera om utifall Kryptan är väldigt mycket bättre än Labyrinten, för då ska jag kanske ge den en chans. Labyrinten fick nog ungefär 3 av mig, så en 4+ behöver Kryptan vara i så fall. Deal?

Titti sa...

Jag ska absolut göra mitt allra bästa för att jämföra de båda.

Hanna sa...

Skönt att höra att du lever! Själv är jag inte säker på att jag gör det. Lever alltså. Eller så har jag någon form av säsongsbetonad narkolepsi.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...