07 februari, 2012

Hur kopplar man bloggen till Facebook?

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och kopplat bloggens facebooksida till twitter (hoppas jag) men hur sjutton gör man för att blogginläggen automatiskt ska dyka upp på facebooksidan? Jag fattar ingenting. Någon klok som kan hjälpa en oteknisk människa?

3 kommentarer:

Anki sa...

Hej såg ditt upprop om koppling till FB-bloggen.Jag har installerat en app och när jag vill lägga upp ngt inlägg klickar jag dela på FB!
Vet inte om du blev klokare.
Gå gärna in till mig o kolla...
http://mixtillmax.blogspot.com

Titti sa...

Jag avskyr att hänga ut min okunskap, men jag blev inte ett dugg klokare. Jag tackar såklart ändå för hjälpen (och hoppas att jag kommer underfund med hur jag ska göra så småningom). :-)

Vicky sa...

På min och många andra blogger- bloggar så finns det en liten rad under varje inlägg med olika sätt att dela med sig av ett inlägg, bl.a till Facebook. Jag ser att du inte har den och om jag inte minns fel så kom den automatiskt när man godkänner att använda bloggers nya gränssnitt. Sedan klickar man på symbolen för varje inlägg man vill dela på FB.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...