16 juni, 2009

BookMooch-fynd


Jag gillar verkligen BookMooch! Idag fick jag hem två böcker varav den ena har jag letat efter länge men den har alltid hunnit bli moochad innan jag hunnit. Men nu så var det äntligen min tur! A Manhattan Ghost Story av T.M. Wright som vad jag förstår handlar om att det finns två parallella världar i Manhattan. I det ena Manhattan bor vi vanliga människor och i den andra bor de som är döda. Men man kan ibland ta sig över till den andra och de döda vill gärna att man stannar. Jag har börjat läsa lite i boken och jag kommer nog att läsa denna parallellt med Dicken's Bleak House som jag håller på med annars.

Den andra boken som jag fick hem från BookMooch var Globaliseringsfällan: Angreppet på demokrati och välfärd av Martin & Schuman. Det här är också en bok som jag velat läsa ett tag. Den ska på ett bra sätt förklara globaliseringen och dess baksida. Ska bli intressant att läsa den med, fast på ett annat sätt.

2 kommentarer:

fia sa...

Vilken bra grej, det där ska jag kolla in närmare!

Titti sa...

Jag älskar verkligen BookMooch! En kanonbra idé att byta böcker med varandra.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...