08 oktober, 2009

Jag föll för trycket

Efter att ha läst flera blogginlägg idag om att Nobelpriset i litteratur gick till Herta Müller och att det fortfarande fanns titlar att köpa från cdon.com så klickade jag i ett svagt ögonblick hem Hjärtdjur och Redan då var räven jägare. Att Nobelpriset i litteratur skulle tillkännages idag hade faktiskt helt gått mig förbi. Jag har ingen dagstidning, lyssnar inte på radio och tittar inte på teve och besöker bara sporadiskt nyhetssidor på nätet. Jag brukar läsa min lokala nyhetstidning på jobbet (och jag har varit ledig i två dagar) eller hemma hos mina föräldrar. Om det inte hade varit för mina kära medbloggare så hade jag fortfarande levt i ovisshet. För som den boknörd jag är så har jag varit helt uppslukad av mina böcker. Jag har ju befunnit mig i England för att lösa seriemord och i misären i Ozarkbergen i den amerikanska södern. Jag har helt enkelt inte haft tid att fundera över nobelpriset i litteratur.

2 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Ozarkbergen, minsann. Det låter spännande. Vad är det för bok som utspelar sig där?

(Och näää, det där räcker väl inte som ursäkt från en bokbloggare?!)

Hellre barfota än boklös sa...

Det är Daniel Woodrell's bok En helvetes vinter (Winter's Bone) som utspelar sig där. Scrolla ner ett par inlägg så får du se vad jag tyckte om den.

Jaså det tycker du inte... *s*

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...