13 oktober, 2009

Pocket & Prassel, paket nr 2

När jag kom hem idag från praktikplatsen, trött och frusen, så hittade jag grön påse i mitt postfack. Oj, vad spännande! Paketet innehöll en titel från min önskelista; Walden av Henry David Thoreau. Med i paketet fanns även en vegansk chokladkaka från det veganska företaget Plamil (vilken fullträff! Jag älskar Plamil's choklad), Salt lakritsvingummi från Kung Markatta, ekologiska colaflaskor, ett paket Extra drops (passade ju jättebra med tanke på att jag idag haft ont i halsen) och ett kort (där man ska leta efter ett stjärnfall och önska sig något) från min hemliga bokvän. Godiset blir perfekt att snaska på. Tyvärr innehöll colaflaskorna gelatin så dom kan jag inte äta. Men mina barn smaskade gladeligen i sig dem. Tack så hemskt mycket för ännu ett lyckat paket. Och det gör inget att du missade att det var gelatin i colaflaskorna. Det är ju tanken som räknas! Jag är helnöjd med innehållet i paketet och ser redan fram emot nästa.

Uppdaterat: Glömde fota den fina reflexen! Den var i form av en snöflinga. Tack så mycket. Den blir perfekt nu i höstmörkret.

2 kommentarer:

EHB sa...

Var osäker på colaflaskorna, damen i affären trodde att de kunde funka, men det var ju bra att du fick glada barn!

Din hemliga bOkvän

Boktokig Eva Boström sa...

Åh, vad jag ångrar att jag inte var med!

Hoppas du tycker om den lika mycket som jag gjorde!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...