måndag 27 juli 2009

Vilken trevlig överraskning!

Idag när jag kom hem från jobbet väntade en trevlig överraskning i postfacket. Två försändelser som innehöll sammanlagt fem böcker. Och det bästa är att jag inte har betalat en enda krona för dem. :-) Den ena försändelsen innehöll boken Smuts av Katarina Wennstam som jag vann av Paperback Lover för ett tag sedan. Tack så mycket för boken. Den verkar väldigt spännande! Det andra paketet innehöll fyra böcker som jag moochat av en tjej från USA. Två av dessa böcker har jag väntat på länge att de ska bli tillgängliga via BookMooch så det ska bli väldigt kul att äntligen få läsa dem. Det var The Simple Life av Larry Roth och The Druids av Stuart Piggott. De andra två böckerna moochade jag för att de dels verkade lite kul och för att man sparar lite pengar på att skicka fler böcker i samma försändelse. Haunted graveyard och Scooby-Doo kan passa bra till min trettonåring. Jag kommer säkert att läsa dem själv också. Jag gillar ju både Scooby och spökhistorier.

4 kommentarer:

fiaisreading sa...

Trevligt, trevligt! Jag fick också min vinst idag!

Fiktionista sa...

Ah, Scooby-Doo! Som barn satt jag fastklistrad framför TV:n när serien gick.

Jag läste Smuts i julas och tyckte att den var sådär. Det fanns ingen karaktär som jag kunde sympatisera med. Det ska bli kul att se vad du tycker och gratis böcker är ju aldrig fel!

Hellre barfota än boklös sa...

Jag gillar också Scooby. Har inte läst boken än men min son tyckte den var bra. :-) Får se vad jag tycker om Smuts sen då.

marlan sa...

Bookmooch FTW!

Related Posts with Thumbnails