fredag 30 mars 2012

Men åh av trögt det går!

Nu är det en vecka sedan jag påbörjade Jane Eyre och jag har inte kommit mer än 158 sidor in i boken. Den engagerade mig mindre än vad jag trodde att den skulle göra. Nu är ju frågan om jag ska fortsätta eller lägga den åt sidan tills vidare? Läsa ut den tänker jag göra i vilket falls om helst. Även om det kan ta lite tid. Det lutar åt att jag lägger den åt sidan tills vidare. Jag är i behov av en bok som är svår att släppa, och jag har inga som helst problem att lämna Jane Eyre just nu.

5 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Jag brukar lägga boken åt sidan och läsa någonting annat när det går trögt. Man kan ju alltid komma tillbaka till boken när det känns mer lägligt att läsa den :)

Frida sa...

Min erfarenhet är att när jag lägger ifrån mig en bok blir den liggandes ganska länge. Så länge så jag antingen struntar i att läsa den eller måste börja om i den för jag har glömt för mycket. Den blir speciellt liggandes länge om jag ine var riktigt fast i den. Så mitt tips om du verkligen vill läsa den är att fortsätta kämpa. Jag måste också lägga in att jag älskade Jane Eyre, så ge den en chans till!

Bokomaten.. sa...

kanske att du får ltie mer lässug i påsk om du ger dig en eftermiddag? Annars.. läs den en gång då du är mer sugen.. Den kan ju förtjäna att du läser den när du skulle uppskatta den mer ändå. Synd att missa den läsupplevelsen, liksom. Ta något lite lättsammade om det går trögt just nu istället.

Nattens bibliotek sa...

Man behöver nog riktigt komma in i boken för att uppskatta den. Men den är riktigt bra när du väl är inne i den:)

Hanneles bokparadis sa...

ibland smuttar jag på vissa böcker lite då och då

Related Posts with Thumbnails