01 juli, 2009

Äntligen hittade jag den!

Åh vad glad jag blev när jag såg att BookMooch var uppe igen. Och till på köpet så fick jag ett mail om att en bok som finns på min wishlist är tillgänglig. Jag höll på att dö av nervositet innan jag äntligen kunde moocha boken. Jag visste ju inte om den skulle finnas kvar eller inte. Jag som har väntat och längtat efter den så länge. Och boken jag blev så till mig i trasorna av är The Many Faces of Van Helsing av Jeanne Cavelos. Det är en samling med berättelser av olika författare inom vampyr/skräckgenren. Anledningen till att jag blev intresserad av denna bok är att Joe Hill, författaren till Heartshaped Box och 20th Century Ghost, har en novell med i denna. Ägaren till boken skickade den dessutom omgående så det ska bli riktigt kul att kolla posten om någon vecka eller två. Varje gång man får ett litet paket från någon annan användare på BookMooch är det som julafton.

2 kommentarer:

fia sa...

Joe Hill har ju onekligen en del att leva upp till... Jag har inte läst något av honom själv, bra??

Titti sa...

Jag tycker han är bra. Jag älskade Heartshaped Box. Jag har inte läst alla noveller i 20th Century Ghost men de jag har läst har jag gillat. Novellerna är dock av lite skiftande kvalitet men helt klart läsvärda.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...