01 juli, 2009

BookMoochabstinens!

Just nu har jag svår abstinens! BookMooch ligger nere och det kommer förmodligen ta flera dagar (!) innan sajten kommer igång igen. Jag som skulle surfa in på sidan och kolla om några titlar som jag ville ha fanns där så jag kunde moocha eller lägga till dem i min wishlist. Det var bland annat The Top 100 Immunity Boosters av Charlotte Haigh, Real Life av Phil McGraw och The Postman Always Rings Twice av James M. Cain. Den senare har jag varit på jakt efter länge men den verkar aldrig finnas när jag kollat. Nåja, jag antar att jag får ge mig till tåls några dagar tills ansvariga har rett ut problemen. Det är ju inte så att jag lider av någon brist på läsmaterial direkt. Men abstinensen är svår när sidan ligger nere, det ska villigt erkännas. Jag gillar att surfa runt på sidan och kolla vilka böcker som finns. Jag har fått en hel del tips och fått nya favoriter som jag skulle ha gått miste om utan den sidan. Bland annat har jag fått upp ögonen för Shaun Hutson, en brittisk skräckförfattare med en diger lista av utgivna böcker. Jag kommer definitivt att läsa mig igenom hans böcker. Eftersom jag har bestämt mig för att lägga Bleak House åt sidan tills vidare så kanske jag skulle sätta tänderna i en av hans böcker så länge. Har tre olästa titlar hemma, Spawn, Twisted Souls och Captives. Vi får se vilken det blir.

6 kommentarer:

snowflake sa...

Är Bleak house inte bra, eler är det bara inte läge just nu?
Jag älskade BBC-serien, med Gillian Anderson (Scully!) som lady Dedlock. *ryser av välbehag*

Titti sa...

Bleak House är jättebra. Men jag jobbar så mycket nu i sommar så jag känner att en roman på engelska på cirkus 800 sidor är lite i största laget just nu. Jag vill egentligen inte lägga den åt sidan heller men jag behöver nog lite mer "lättsmält" litteratur tills mitt vik är slut. Då ska jag läsa Bleak House med liv och lust! Och sen ska jag ta mig an BBC-serien! :-)

Din Lillasyster sa...

är det en bok av dr phil eller ? Jag har ju några böcker av honom, kanske är nån av dom rätt.

Titti sa...

Ja det ska vara en av hans senaste. Eller kanske till och med den senaste.

Titti sa...

Men vi kan ju ta det där på telefon istället, eftersom vi båda är lediga idag? *s*

snowflake sa...

Aha, då förstår jag. Och håller med, man måste välja böcker noga utifrån vad man annars håller på med. :-)

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...