måndag 28 december 2009

Abonnera på En bok för allas utgivning

Jag har tidigare haft en prenumeration på En bok för allas hela utgivning men när deras statliga stöd försvann så gjorde de om sitt system så att man enbart fick hem bilderböckerna automatiskt. Något som naturligtvis är väldigt uppskattat här hemma. En bok för alla ger ut bra barnböcker som min dotter verkligen gillar. Jag tyckte dock att det var lite tråkigt att inte längre få hem vuxenböckerna vid varje utgivningstillfälle och har därför kikat in på deras hemsida då och då för att se när det kommer något nytt. Idag surfade jag in och upptäcker att man numera kan abonnera även på deras övriga utgivningskategorier så jag skickade genast iväg ett mail för att starta ett abonnemang på deras vuxenutgivning.

2 kommentarer:

Camelia sa...

Man tackar för tipset! Omedelbums gick jag in till En Bok för Alla och beställde abonnemang på vuxenböckerna. Förr i tiden prenumererade jag på bokpaketet med alla titlar i och var nöjd. Så jag blev rysligt ilsk när de slutade med detta och gick sedan aldrig in på deras hemsida. Härligt att få hem böckerna till detta sympatiska pris.

Hellre barfota än boklös sa...

Det var så lite så. Jag blev också väldigt glatt överraskad när de startat ett sätt att enkelt få hem deras böcker automatiskt igen.

Related Posts with Thumbnails