måndag 14 december 2009

Jag, en bokmissbrukare?


Min sambo frågade vad jag önskar mig i julklapp och jag kan inte riktigt komma på något. Man har ju redan allt och det som man behöver kan man köpa själv. Annat var det när jag som ensamstående mamma och student önskade mig sånt som jag behövde men inte hade råd att köpa. Efter en stunds funderande så svarade jag ändå min sambo att ett presentkort på en bokhandel skulle uppskattas. Men han svarade att han inte ville bidra till mitt bokmissbruk. Va? Bokmissbruk!?!? Jag vet inte vad han talar om...

4 kommentarer:

Bibliophilia sa...

Haha, vad roligt. Tror din sambo känner dig lite för väl ;) För det kan ju inte vara så att ditt bokmissbruk är rätt uppenbart?!

/Andrea

Hellre barfota än boklös sa...

Jag förnekar bestämt att det förhåller sig på det viset... :)

Lilla O sa...

Tror att de flesta bokbloggare skulle behöva gå med ABM Anonyma Bokmissbrukare, men å andra sidan håller vi vårt missbruk hyfsat i shack genom att bloga om det, eller lurar vi bara oss själva?!

Hellre barfota än boklös sa...

Nej jag håller absolut med dig Lilla O. Vi får ju inte låta det gå över styr. Och det tycker i alla fall inte jag att jag gör. Att min sambo är av en annan åsikt kan jag mycket väl tänka mig. Men det är ju inte mitt problem. ;-)

Related Posts with Thumbnails