onsdag 3 februari 2010

Men nu räcker det väl?

Med all denna snö menar jag. Hur mycket ska det komma egentligen? Jag tror det har snöat oavbrutet sedan någon gång under natten här. Det känns som att vi är på väg att bli totalt insnöade. Visst är det roligt med en riktig vinter men nån måtta kan det väl vara på det hela. När jag klev upp i morse fick jag en smärre chock när vi hade snö långt upp på fönstret i vardagsrummet. Det har helt klart gett ett spännande ljus därinne idag. Och det var nästan lite skönt att inte behöva gå någonstans utan bara vara hemma och ta det lugnt. En liten tur till affären ett kvarter bort räckte för min del. Att pulsa den lilla biten tyckte jag var riktigt besvärligt när alla trottoarer ligger gömda nånstans under snön och man får gå mitt i vägen med en fyraåring som inte alltid lyssnar på vad man säger. När det är sånt här väder är det skönt att kunna vara inne och snöa in sig på nån bok istället... Är du också insnöad?

2 kommentarer:

Magnolia sa...

Japp, jag är insnöad - eller var iaf tills traktorn kom igår och räddade mig. *s* Annars är det Under the dome av Stephen King som jag snöat in på just nu.

Tika sa...

Jag tycker det är underbart med all snö, var så länge sen vi hade en riktig vinter och jag trodde absolut inte att jag skulle få se så mycket snö i Östergötland (uppväxt i Dalarna), men när det kom så mycket snö att jag inte kunde komma iväg med min son till dagis, började jag ändå tänka "hur mycket snö kan det egentligen komma? Borde inte lagret där uppe ta slut nångång?" Jag tror nog att våren kommer kännas extra härlig detta år! :)

Related Posts with Thumbnails