26 februari, 2010

Bokrean och snart tar mitt köpstopp slut

Det blir ju ingen resa till Stockholm i helgen så jag slipper frestas att göra några bokköp där. Jag som ytterst sällan handlar böcker på just bokrean är extra sugen på att shoppa loss just denna gång. Märkligt sammanträffande, eller hur? Jag tillbringade en stund i förmiddags med att kolla in utbudet på Adlibris och la till några böcker i min önskelista. Köpstoppet tar ju slut på söndag så på måndag är det ju fritt fram att beställa... Men så tänkte jag att om jag beställer en hög med böcker dagen efter köpstoppet tar slut är det väl ingen vits med att ha just köpstopp. Antalet nya böcker som kommer in i mitt hem har ju knappast minskat då. Kanske tvärtom, eftersom jag kanske riskerar att köpa fler böcker än vad jag egentligen hade tänkt om jag inte hade haft just ett köpstopp. Så just nu lutar det åt att jag kommer ge tusan i bokrean överhuvudtaget. Och kanske, kanske att jag bannlyser alla nätbokhandlar en månad till. Inget riktigt köpstopp alltså. Men eftersom de flesta böckerna som trillar ner i mitt hem består av såna beställningar så funderar jag skarpt på det. Men jag har inte riktigt bestämt mig än... ;-)

2 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

maken kom hem med en bok till mej :)

Hellre barfota än boklös sa...

Vilken snäll make du har! Fick ett erbjudande av min mor att hon kunde köpa en bok till mig, men ungarna är sjuka här hemma så jag kommer nog inte iväg. Och inte kommer vi iväg på bio heller som vi försökt sen före jul. Alltid något som kommer i vägen.

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...