26 februari, 2010

Ny recensionsbok från Ordfront

Så här i slutet på köpstoppet känns det extra roligt när det dimper ner ett recensionsexemplar av en bok. Faktiskt måste jag säga att det är rätt skönt att inte springa till utlämningsstället och hämta ut ett paket från Adlibris eller Bokus. (Ja, det kanske är nåt jag bara försöker intala mig själv men i alla fall. Låt mig göra det. Snälla). Nåja, recensionsboken jag fick var från Ordfront. Den stulna romanen av Nawal El Saadawi. Tack så mycket Ordfront! Boken verkar riktigt bra om man läser baksidestexten. Ser fram emot att läsa den.


3 kommentarer:

Boktradition sa...

Vad kul! Den ska jag hålla utkik efter. Verkar bra..efter att ha kollat upp den lite nu, kände inte till den innan så tack för tipset :)

Och jag gillar omslaget! Ska bli kul att läsa vad du skriver om den :)

Veronica sa...

Jag har också fått den som recensionsex och är riktigt peppad. Ska bli kul att se vad någon annan tycker också. Föresten så blir jag alldeles lycklig över att hitta ett till HIM-fan i bokbloggsvärlden. Det är inte varje dag. :)

Hellre barfota än boklös sa...

Säger detsamma. Ska bli kul att läsa vad ni tycker om boken. Och jättekul att det finns fler HIM-fans med bokbloggar!

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...