13 februari, 2010

Nya recensionsböcker och bokklubbsböcker till dottern

Det landade lite nya barnböcker till oss veckan. Både recensionsböcker och sånt vi beställt från en bokklubb som vi är med i. Räven i den kolsvarta natten av Alison Green var ett recensionsex från Rabén & Sjögren och kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle. Trött efter jobbet gick jag och hämtade min dotter på dagis. Det var en mycket trött liten flicka som följde med hem. Efter en väldigt tårfylld färd hem i pulkan öppnade vi dagens post som bland annat innehöll denna bok. Och efter denna sagostund var tårarna borta och dottern återigen sitt vanliga glada jag. Tack så mycket Rabén & Sjögren!


















Ytterligare fler recensionsböcker väntade oss i slutet av veckan. På lunchen gick jag och hämtade ut ett paket från B Wahlströms. Det innehöll två böcker om den lilla björnen Paddington. Några timmar senare ringde de från dagis och meddelade att min dotter inte alls mådde bra. När vi kom hem så har hon mycket riktigt feber. Det var bara att bädda ner henne i soffan och så läste vi de nya böckerna tills hon somnade. Tack så mycket för dom fina böckerna!















Från bokklubben Lilla Svalan fick vi även Prick och Fläck trycker till och ytterligare en bok om den lilla prinsessan som heter Jag vill ha min kälke!

1 kommentar:

boksnoken sa...

Böcker är bra medicin, både mot feber och trötthet :-).

Bloggen på Instagram

Sedan nyårsafton finns jag på Instagram under namnet tittis_bokblogg. Kika gärna in där och följ kontot. Sedan en lång tid har jag endast up...